• uk
  • en
Архів старого сайту

До відома членів Аудиторської палати України! Інформуємо, що 11 квітня 2019 року у приміщенні Тернопільського національного економічного університету відбулася зустріч аудиторської спільноти Тернопільщини, на якій аудитори взяли участь в обговоренні проектів документів, які виносяться на розгляд чергового з’їзду аудиторів України, проведення якого заплановане на 18 травня 2019 року

0

                       До відома членів Аудиторської палати України!

11 квітня 2019 року у приміщенні Тернопільського національного економічного університету відбулася зустріч аудиторської спільноти Тернопільщини, на якій аудитори (75 відсотків аудиторів Тернопільської області) взяли участь в обговоренні проектів документів, які виносяться на розгляд  чергового з’їзду аудиторів України, проведення якого заплановане на  18 травня 2019 року.

Модератором зустрічі виступив член Ради АПУ Романюк М.В., який відповідав на численні запитання аудиторів.

Особливо приємно, що участь у заході також взяли викладачі кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу Тернопільського національного економічного університету.

Під час зустрічі було обговорено ряд пропозицій та зауважень щодо проектів документів, які будуть виноситися на черговий з’їзд аудиторів України.

Рада АПУ висловлює особливу подяку аудитору Щирбі Маркіяну Теодоровичу за зусилля з організації та проведення цієї зустрічі.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.