• uk
  • en
Архів старого сайту

Робоча зустріч щодо обговорення питання приведення у відповідність до Закону України №361-IX Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Міністерство фінансів України

0

10 березня відбулась робоча зустріч щодо обговорення питання приведення у відповідність до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06.12.2019 №361-IX Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Міністерство фінансів України.

Від Аудиторської палати України у заході взяли участь Голова Ради Аудиторської палати України Каменська Т. О. та член Ради Аудиторської палати України Редько К. О. Враховуючи повноваження Аудиторської палати України під час зустрічі було окреслено пропозиції, які мають бути враховані при підготовці проєкту Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Міністерство фінансів України.

Основною темою заходу були проблеми щодо впровадження вищезазначеного закону для суб’єктів аудиторської діяльності.

Результатом зустрічі було створення робочої групи, яка буде займатись аналізом положень проєкту закону і внесенням відповідних пропозицій.

 

Share.

About Author

Comments are closed.