• uk
  • en
Архів старого сайту

Міжнародна веб-конференція «Діяльність професійних організацій в умовах COVID-19: обмін досвідом і успішними рішеннями» (IFAC)

0

20 травня 2020 року відбулася Міжнародна веб-конференція «Діяльність професійних організацій в умовах COVID-19: обмін досвідом і успішними рішеннями», яка була організована IFAC (Міжнародна федерація бухгалтерів).
Учасниками конференції стали представники 17 професійних організацій з 8 країн Східної Європи, в тому числі від України – Аудиторская палата України та Федерація професійних бухгалтерів та аудиторів України.
Від імені Аудиторської палати України у конференції взяли участь Голова АПУ Каменська Тетяна Олександрівна , член Ради АПУ Шульман Маргаріта Кімівна, Виконавчий директор АПУ Куреза Тетяна Василівна та член АПУ Кузіна Руслана Віліївна.
Учасниками конференції були обговорені питання про дії професійних організацій в умовах пандемії, представники професійних організацій ділились досвідом успішних рішень тощо.
З інформацією про роботу Аудиторської палати України під час карантину виступила, зокрема, Голова АПУ Каменська Тетяна Олександрівна, яка поділилась з міжнародними колегами досвідом з організації роботи АПУ в умовах COVID-19 та взаємодією з аудиторами під час карантину.
Слід відзначити, що такі заходи є надзвичайно важливими для професійної спільноти, оскільки це дозволяє рухатись разом у правильному напрямку та покращувати роботу професійних організацій зі своїми членами.
Висловлюємо подяку IFAC за долучення Аудиторської палати України до міжнародної професійної спільноти.

Share.

Comments are closed.