• uk
  • en
Архів старого сайту

Запрошуємо взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції

0

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Факультет обліку та податкового менеджменту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», АПУ, ФПБАУ, САУ та інші співорганізатори запрошують Вас взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Облік, аналіз, аудит та оподаткування: сучасна парадигма в умовах сталого розвитку», присвяченої 20-й річниці створення кафедри аудиту КНЕУ, яка відбудеться у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», м. Київ, 10 грудня 2020 року.

Форма участі у конференції: он-лайн.
Вартість участі: безкоштовна.
Робочі мови: українська, англійська, російська, польська.
Пленарне засідання відбудеться 10 грудня 2020 року з використанням платформи Zoom Meetings. Інструкцію щодо підключення учасники конференції отримають на свої електронні поштові скриньки.

За підсумками конференції буде сформований електронний (PDF) варіант збірника матеріалів конференції, із наданням відповідних бібліотечних індексів УДК та міжнародного стандартного книжного номеру (ISBN).

Кожен учасник отримає відповідний сертифікат.

Більш детально з тематичними напрями конференції та вимогами до оформлення тез доповідей, можна ознайомитись за посиланням: Інформаційне повідомлення до Конференції 10.12.2020

Сподіваємося на Вашу зацікавленість та плідну співпрацю!

Share.

Comments are closed.